Am pornit cu ideea ca feedbackul este cartea de vizita cea mai importanta in mediul publicitar motiv pentru care ne-am respectat intotdeauna clientul si cerintele sale. Rezultatele nu au intarziat sa apara, acestea se reflecta in paginile protofoliilor noastre, atat cel al clientilor cu care am cooperat pana in prezent, cat si cel al proiectelor cu care iesim la inaintare de fiecare data cand vine vorba de o noua colaborare.

Pe langa serviciile de baza puse la dispozitie de agentia noastra, va mai oferim unicitate, alimentata de multa imaginatie, precizie, punctualitate in ceea ce priveste deadlineul si incredere pentru ca proiectul dvs. sa atinga targetul si asteptarile impuse.

Ceea ce ne dorim noi este ca fiecare colaborare sa fie bine consolidata si sa reziste in timp. Serviciile noastre constau in: printuri de mici si mari dimensiuni, gravura/debitare laser, decorari geamuri (vitrine, colantare), reclame luminoase, panouri directionale, decorari masini, decocari autocolant, firme luminoase, litere volumetrice.